Samenwerken

In de ruime geschiedenis van Van der Gaag Dental heeft het laboratorium langdurige , succesvolle partnerships tot stand gebracht met tandartsen, tandprothetici, kaakchirurgen, implantologen en ziekenhuizen.

Partnership
Ons tandtechnisch laboratorium verricht tandtechnische werkzaamheden in opdracht van een tandarts, kaakchirurg of implantoloog. Uw wensen en behoeftes en daarmee ook van uw patiënten staan centraal. Wij zien u als partners en willen graag nauw met u samenwerken om voor uw klant tot een optimale gebitsoplossing van hoge kwaliteit te komen, die niet van echt te onderscheiden is. Als tandarts hebt u behoefte aan een snelle, zorgeloze behandeling van uitbestede werkstukken. Uw strakke planning is gebaat bij real time ondersteuning! Wij  begrijpen dat en garanderen optimale service over korte lijnen.

Duidelijke communicatie.
Elke tandarts die bij ons werk uitbesteed  heeft in ons laboratorium een eigen referentielijst met daarop zijn of haar eigen algemene wensen. Op ons voorbedrukte opdrachtformulier kunt u specifieke wensen noteren en u kunt ons altijd bellen voor overleg. We zijn kritisch op de opdrachten die we aangeboden krijgen én zoeken contact wanneer dat nodig is. Een dergelijke transparante werkwijze is voor iedereen beter. U krijgt het resultaat waar u om vraagt. Een nuchtere houding om teleurstellingen van u en uw patiënt te voorkomen.

Onze samenwerking
Esthetiek en functionaliteit staan  centraal. Samen met u willen we ervoor zorgen dat de “nieuwe” tanden van uw patiënt volkomen gelijk zijn aan de kleur en vorm van hun bestaande gebit en dus de natuurlijke tanden zo dicht mogelijk benaderen. Wij stellen ons pro actief op, helpen u graag met innovatieve tandtechniek, prima kwaliteit en ondersteunende service.  Wij werken voorspelbaar volgens vaste, uitgekristalliseerde processen naar een voorspelbaar eindresultaat  met als gevolg tevreden  patiënten/klanten.

Reacties zijn gesloten.