Tandtechniek

Kwaliteit en duurzaamheid zijn sleutelwoorden in het werk van Van der Gaag. Alle opdrachten worden in huis vervaardigd door ervaren en gepassioneerde professionals. Mensen die eer scheppen in hun vakmanschap, zónder technologische ontwikkelingen uit het oog te verliezen. Sterker nog: Van der Gaag Dental loopt voorop in de ontwikkeling en implementatie van nieuwe (digitale) technieken en materialen.

Als tandarts hebt u behoefte aan een snelle, zorgeloze behandeling van uitbestede werkstukken. Uw strakke planning is gebaat bij real time ondersteuning! Bij voorkeur ontvangt u advies terwijl de patiënt nog in de stoel zit. Van der Gaag begrijpt dat en garandeert optimale service over korte lijnen.

Wij geloven in resultaatgerichte synergie tussen tandarts en technicus. Wij nemen u werk uit handen én geven eerlijk advies. Net als u willen wij het beste voor de patiënt. Dat doel houden we continu voor ogen, of het nu gaat om een eenvoudige basiskroon of een complexe brugconstructie. U weet zich altijd verzekerd van vakwerk.

Voor tandartsen is Van der Gaag:

  • een betrouwbare partner
  • een resultaatgerichte dienstverlener
  • een kwaliteitsbewaker
  • een adviesgever en meedenker

Verstrekken van informatie op gebied van de nieuwste ontwikkelingen
Tandtechniek is enorm in ontwikkeling. Van der Gaag gelooft daarom sterk in het delen van kennis, om de cliënt optimaal te kunnen bedienen. Als dienstverlener aan tandartsen zien wij het als onze verantwoordelijkheid om ontwikkelingen in ons vakgebied te presenteren en te bespreken. Regelmatig organiseren we daarom lezingen en open dagen. Zo werken we aan het noodzakelijke vertrouwen in onze relatie met opdrachtgevers en cliënten.

Reacties zijn gesloten.